Dakdekker Breda

Dé specialist bij u in de regio

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in Breda? Bij ons bent u op het juiste adres voor een ervaren dakdekker. Wij zijn  de EPDM specialist in de regio Breda. Dit omdat wij een betrouwbaar en professioneel bedrijf zijn.

Soorten dakbedekkingen

De dakdekker heeft verschillende soorten dakbedekkingen die bij u in Breda gebruikt kunnen worden. Ten eerste de bitumineuze dakbedekking. Dit soort is geschikt voor platte daken. Deze bedekking wordt door de dakdekker met een brander aangebracht. Ten tweede is er de kunststof dakbedekking. Ook deze bedekking is geschikt voor platte daken. Er hoeft geen brander bij gebruikt te worden. Ook is deze bedekking milieuvriendelijker dan bitumineuze dakbedekking. Ten derde zijn er de shingles. Deze zijn geschikt voor hellende daken en verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u kunt bepalen welke het beste past bij uw huis. Hierdoor kunt u een eigen accent aan uw dak geven. Als laatste zijn er ook stalen dakpanplaten. Deze zijn ook bedoeld voor hellende daken. Deze bedekking is verkrijgbaar in een gladde en een ruwe versie en zeker ook geschikt voor renovatiedaken.

stalen dakpanklein

Ontvang een helder advies

U kunt niet zomaar elk materiaal gebruiken op uw dak, het gewicht van de dakbedekking is belangrijk om te weten, ook de helling is belangrijk bij het maken van een keuze. De professionele dakdekker kan u een goed advies geven, door dit advies heeft u het langste profijt van de verrichte werkzaamheden.

Meer informatie over uw dakdekker in Breda?

Wilt u meer informatie van een professionele dakdekker? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder met de juiste antwoorden op uw vragen. Wij beschikken over vakmensen en 1e klas materialen. Meer informatie kunt u vinden op deze website of door contact met ons op te nemen.  Direct contact !

  Uw naam (*)

  Uw adres en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht