Dakdekker Roosendaal

Creëer meer licht in huis

Zit u er aan te denken om meer licht in huis te creëren? Bij ons kunt u terecht voor de beste oplossing. Wij bieden verschillende oplossingen aan waarmee u meer licht kunt creëren in uw huis of in uw kantoor in Roosendaal. Onze dakdekker in Roosendaal helpt u graag met het maken van de juiste keuze. U zult versteld staan van de oplossingen die onze daglichtsystemen te bieden hebben. Ieder daglichtsysteem wordt bovendien geïnstalleerd door een deskundige dakdekker.

Kies voor de diensten van uw dakdekker in Roosendaal

Het aanleggen van dakbedekking wordt door ons gedaan door een betrouwbare dakdekker die dit doet door middel van de juiste materialen en gereedschappen. Ook beschikt de dakdekker over de nodige kennis die is opgedaan door de jaren heen. Voor welk type dakbedekking u ook kiest, bij onze specialisten weet u dat u aan het juiste adres bent.

Keuze uit verschillende materialen

Dakdekker RoosendaalWanneer u kiest voor een nieuwe dakbedekking op uw dak bij bijvoorbeeld een nieuwbouw of voor renovatie kunt u gebruik maken van verschillende materialen. Ten eerste kunt u kiezen voor de bitumineuze dakbedekking. Deze bedekking is geschikt voor alle platte daken. De bedekking wordt aangebracht door middel van een brander. Uit milieu- en veiligheids oogpunt wordt tegenwoordig veelal gekozen voor een kunststof bedekking, wij werken hoofdzakelijk met EPDM. Ook deze is geschikt voor platte daken en wordt verlijmd aan de ondergrond.  Verder kunt u ook kiezen voor een shingles bedekking. Die is geschikt voor hellende daken. Dit materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kunt u een persoonlijke uitstraling toevoegen. Of kies voor een stalendakpanplaat, deze zijn ook ideaal voor hellende daken. Dit wordt aangebracht door een deskundige dakdekker waardoor uw huis in Roosendaal er weer jaren tegenaan kan.

Maak de juiste keuze met behulp van onze experts

Wilt u graag hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van deze keuze. U kunt er gerust op zijn dat al het werk dat wij uitvoeren, uitgevoerd wordt door een professionele dakdekker.  Direct contact !

  Uw naam (*)

  Uw adres en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht