Dakdekkersbedrijf Breda

Professionele dakdekkers met ruime ervaring

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Breda? Welkom bij Hilkhuysen Dak Techniek. Wij zijn gespecialiseerd in bitumen en kunststof dakbedekking. Wij leggen bijvoorbeeld nieuwe dakbedekking aan, maar ook kunnen wij een lichtkoepel op uw dak in Breda plaatsen. Ons dakdekkersbedrijf beschikt over professionele dakdekkers die precies weten wat ze doen. U kunt uw huis in Breda professioneel en snel door ons laten opknappen.

Brede materiaal keuze

Dakdekkersbedrijf BredaOns dakdekkersbedrijf kan een dak bedekken doormiddel van diverse materialen. Ten eerste kunnen we gebruik maken van bitumen. Dit is een dakbedekking die geschikt is voor platte daken. De bedekking wordt aangebracht doormiddel van een brander. Dit is dus een klus die niet iedereen zomaar kan uitvoeren. Wij kunnen dit door onze ervaring op de juiste manier voor u doen. Ook kunt u kiezen voor een kunststof dakbedekking. Deze bedekking is ook geschikt voor platte daken. Het voordeel hiervan is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een brander. Hierdoor is het milieuvriendelijker en gemakkelijker aan te brengen. Ook is het voordeel van de kunststof bedekking dat het weinig onderhoud heeft en een lange levensduur. U kunt ook kiezen voor shingles, dit is geschikt voor schuine daken. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Als laatste kunt u kiezen voor stalen dakpanplaten. Deze zijn ook geschikt voor hellende daken. Ons dakdekkersbedrijf zorgt er voor dat uw dak in Breda goed wordt bekleed met het juiste materiaal.

Vakkundig dak onderhoud in Breda

Ook kunt u bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor het onderhoud aan uw dak. Wij zorgen er voor dat uw dak in Breda goed onderhouden is en wordt bijgehouden. Wanneer er een lekkage is of een ander probleem dan kunt u ons direct inschakelen. We zorgen ervoor dat uw dak altijd in een perfecte staat verkeerd.

Meer informatie van ons dakdekkersbedrijf in Breda?

Wilt u ons deskundige dakdekkersbedrijf in Breda inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u contact met ons dakdekkersbedrijf opnemen als u vragen hebt. We helpen u graag aan het juiste antwoord. Ook geven we u graag een goed advies waar u iets mee kan. Meer informatie kunt u vinden op deze website.  Direct contact !

  Uw naam (*)

  Uw adres en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht