Dakisolatie

Bespaar op uw energiekosten

Voor de realisatie van een comfortabele woon- en leefomgeving is dakisolatie erg belangrijk. Slecht geïsoleerde daken vormen immers de grootste bron van warmte verlies in huis. Met een juiste dakisolatie kunt u veel kosten besparen, doordat u veel minder energie hoeft te verbruiken. Hilkhuysen Dak Techniek is in staat om de dakisolatie bij u thuis te verzorgen. Zo kunt u niet alleen besparen op uw energiekosten, maar ook een bijdrage leveren aan het milieu.

Voorkom problemen met een vakkundige isolatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm de dakisolatie zo zorgvuldig en betrouwbaar mogelijk aan te brengen, is het verstandig om de specialisten van ons bedrijf in te schakelen om de isolatie te verzorgen. Met een verkeerde isolatie kunnen er namelijk problemen ontstaan w.o scheuren en gaten. Doordat wij precies op de hoogte zijn van de verschillende materialen die er voor de diverse daksystemen zijn, kunnen wij voor u altijd de juiste keuze maken voor de isolatie van uw dak.

Isolatie aan de binnen- en buitenzijde

Doorgaans is dakisolatie aan de binnenzijde af te raden voor platte daken. Door de dampremmende laag in de dakconstructie kunnen zich vochtophopingen vormen waardoor er rotte plekken gaan ontstaan. Voor platte daken brengen wij daarom de dakisolatie aan de buitenzijde van het dak aan. Ook voor hellende daken kan het isolatiemateriaal meestal ook aan de buitenkant  worden aangebracht. De keuze voor de binnen- of buitenzijde hangt af van de situatie.

Ontvang uitgebreid advies voor dakisolatie

Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u op locatie om de mogelijkheden voor dakisolatie bij u te bespreken. Neem hiervoor gerust contact op en ontdek de vele mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar en staan graag voor u klaar om u uitgebreid te informeren en adviseren over de meest geschikte dakisolatie in uw situatie.  Direct contact !

  Uw naam (*)

  Uw adres en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht