Dakonderhoud, inspecties en reparaties

Ook voor kleine werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Een lekkage, jaarlijks onderhoud, of een dakinspectie

Dakonderhoud/dakinspectie:

Met een (half)jaarlijkse dakinspectie/onderhoudsbeurt kunnen mogelijke problemen vroegtijdig worden ontdekt en kunnen daklekkages worden voorkomen. Het onderhoud verbeterd de levensduur van de dakbedekking. U kunt dit zelf doen, maar ook door ons eenmalig, of middels een onderhoudscontract laten uitvoeren.

Bij een onderhoudsinspectie voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 

* Reinigen van het dakoppervlak van voorwerpen als flessen, stenen, bladval, mos- en plantgroei.

* Onderzoek van de dakbanen op dichtheid, hierin voorkomende losse overlappen worden onmiddellijk bijgewerkt.

* Onderzoek van de randaansluitingen, expansievoegen, afsluitprofielen, aansluitingen van hemelwaterafvoeren, noodoverstorten, lichtkoepels, lichtstraten en dakdoorvoeren, hierin voorkomende open gedeelten worden direct hersteld;

* Reinigen van hemelwaterafvoeren.

* Onderzoek van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen, vervuiling, scheuren door verzakken of bijzondere vervormingen;

* Reinigen van het gehele dakoppervlak, goten, afvoeren, bladvangers etc. van organisch vuil.

* N.a.v. de inspectie rapportage omtrent de conditie van uw dakoppervlak.

* Waar nodig worden kleine reparaties uitgevoerd.

Daklekkage:

Niets is zo vervelend als een lekkage van uw dak. Heeft u een lekkage aan uw platte dak stuur een e-mail, of neem contact op via de knop hieronder. Tijdens kantooruren kunt u ons ook telefonisch bereiken. We doen ons uiterste best om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Onze werkwijze bij een daklekkage:

We nemen telefonisch contact met u op om door te geven wanneer we de reparatie komen uitvoeren. In verband met de veiligheid werken we standaard met 2 dakdekkers. De werkuren worden berekend inclusief reistijd vanaf onze locatie in Zevenbergen en terug. We maken een werk bon op waar de werkuren en de materialen op staan vermeld. U ontvangt een factuur welke u per bankoverschrijving dient te voldoen. We vragen nooit om een voorschot en ook nooit om een contant of pinbetaling.