Kwaliteit

Hilkhuysen Dak Techniek staat voor goede service en kwaliteit.

 

Ons motto is dat een dak niet alleen waterdicht moet zijn maar er ook nog eens netjes uit moet zien. En een goed dak boven uw hoofd is alles behalve een overbodige luxe. Van plensregen tot hittegolf en van storm tot ijzige vrieskou, uw dak moet er maar tegen kunnen.

 

Wij komen geheel vrijblijvend uw dak bekijken om alle mogelijkheden en eventuele problemen vooraf te bespreken. U krijgt altijd een schriftelijke offerte zodat u nooit voor onaangename verrassingen achteraf komt te staan.

De kwaliteit waarborgen wij door

Scroll naar beneden voor meer informatie

CAO Bikudak

Dakdekkers

Vebidak

VCA*

Materiaal

CAO Bikudak

Hilkhuysen Dak Techniek valt onder de CAO Bikudak. In de CAO is in het onderdeel scholing opgenomen dat de cursus Gezond en Veilig werken op het dak een verplichte cursus is die iedere 3 jaar dient te worden herhaald.

Iedere werknemer heeft 2 verplichte cursusdagen per jaar. Deze gebruiken wij voor diverse cursussen, zoals de VakScan, BHV, leverancierstrainingen en veilig werken met hoogwerker en heftruck.

Dakdekkers

Wij huren geen onderaannemers in. De werkzaamheden worden door onze eigen gediplomeerde dakdekkers uitgevoerd.

Vebidak

Wij hebben ons in 2006 aangesloten bij Vebidak. Dit is dé brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakdekkingsbedrijven.

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting de opdrachtgevers van de leden.

Vebidak ziet toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap.

Op het aanleggen en compleet renoveren van daken gelden de algemene voorwaarden van Vebidak. Hierin is opgenomen dat een garantie op waterdichtheid van 10 jaar geldt.

Vebidak is aangesloten bij de Geschillencommissie.

VCA*

Sinds 2001 zijn wij VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Alle uitvoerende werknemers dienen in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat.

Ieder jaar worden we getoetst of we aan alle gestelde eisen voldoen.

Materiaal

Naast alle (veiligheids)eisen van het personeel, hebben wij ook hoge eisen voor het materiaal. Wij werken alleen met gecertificeerde materialen en gereedschap.