Lichtkoepels

Niets is zo waardevol als daglicht in uw pand. Met het Solatube daglichtsysteem is dat nu zelfs mogelijk op de meest moeilijke plaatsen. Solatube is zeker geen gewone lichtbron. Bij traditionele lichtkoepels gaat veel van het opgevangen licht verloren door absorptie en naar boven gerichte weerkaatsing. Dit unieke systeem werkt met een reflecterende buis, die 95% van het daglicht transporteert naar een plek waar daglicht nodig is. In woningen ideaal boven b.v. een badkamer.

Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, voor zowel schuine als platte daken. De installatie neemt weinig tijd in beslag waarbij kostbare aanpassingen van de dakconstructie niet nodig zijn.

Voor bedrijfspanden is er de SolaMaster, voor magazijn- en kantooruitvoeringen. Hiervoor zijn speciale plafondplaten beschikbaar. Door de SolaMaster kunt u flink besparen op verlichtingskosten.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor de meer traditionele lichtkoepels. Deze zijn er in vele maten en uitvoeringen; rechthoekig, vierkant en rond. Voor iedere ruimte is er wel een oplossing om meer daglicht binnen te halen.  Direct contact !

  Uw naam (*)

  Uw adres en woonplaats (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw bericht